• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар «Сільська бібліотека. Нові моделі обслуговування громади»

Семінар «Сільська бібліотека. Нові моделі обслуговування громади»

2018-04-12

«Сільська бібліотека. Нові моделі обслуговування громади» під такою назвою в Комунальній установі «Вітовська централізована бібліотечна система» 12 квітня 2018 року відбувся семінар бібліотечних працівників./Files/images/_2018_rk/semnari/120418_semyinar/30653120_2105773736118945_2664360696963137536_n.jpg

Директор бібліотечної системи Тетяна Остафійчук відкрила семінар та змістовно розкрила нові, цікаві форми роботи з користувачами бібліотек сьогодні. Був представлений телеефір «Нового ранку» на телеканалі «Миколаїв» «Новий День. «Сучасна інформаційно – бібліотечна освіта», де йшла мова про Міжнародну науково – практичну конференцію в Славську та передовий досвід перетворення бібліотек Вітовщини в справжні центри громади.

Стройко Тетяна, завідувач Новомиколаївською бібліотекою – філією виступила з презентацією «Новомиколаївська бібліотека – філія – бібліотека нового типу, центр громадської активності». З почуттям вдячності та гордості за свою бібліотеку, Тетяна Миколаївна розповіла про роботу з партнерами, та яскраві масові заходи бібліотеки.

Згадова Олена, Надія Скрипковська провідні методисти Вітовської централізованої бібліотечної системи провели професійний майстер – клас разом з бібліотекарями району за темою «Форми роботи, найкращі аспекти інноваційного і традиційного обслуговування та залучення читачів».

Модератори: Кривдюк Тетяна, завідувач Лиманівською бібліотекою – філією – напрямок «Класична бібліотека». Сушко Тетяна, завідувач Білозірською бібліотекою – філією напрямок «Бібліотека технологічних інновацій» та Бердник Любов, завідувач Грейгівською бібліотекою – філією напрямок «Event – маркетинг в бібліотечній практиці» цікаво і креативно розкрили всі напрямки роботи та знайшли нові шляхи залучення читачів до бібліотек. В суперечках народжується істина. Бібліотекарі ділилася своїми професійними історіями успіху та досвідом роботи.

Завідувач Прибузькою бібліотекою – філією Братченко Олена ознайомила присутніх з обласною літературною акцією «День сімейного читання «Дитина – дзеркало родини» (до 100 – річчя від дня народження Василя Сухомлинського)

Кiлькiсть переглядiв: 509

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.