• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • "Бібліотека на зв'язку: твій лікар онлайн" просвітницький проект Вітовської централізованої бібліотечної системи спільно з міською лікарнею № 5

"Бібліотека на зв'язку: твій лікар онлайн" просвітницький проект Вітовської централізованої бібліотечної системи спільно з міською лікарнею № 5

2019-03-22

Проект

«Бібліотека на зв’язку: твій лікар – онлайн»

Цільова аудиторія : громада Вітовського району.

Мета проекту: Сьогодні бібліотеки Вітовської централізованої бібліотечної системи виступають соціальними інститутами, центрами громади і надають багато інформційних та консультативних послуг для користувачів з різних питань, у тому числі з е-урядування. Маючи потужну ресурсну базу: книжковий фонд, каталоги, картотеки, інтернет-центри і спираючись на Закон Українивід14.11.2017№2206-VIII «Про підвищення доступності та якості медичного обслуговування у сільській місцевості» бібліотеки сприятимуть дієвій просвітницькій роботі серед населення щодо активної соціальної орієнтації на здоровий спосіб життя шляхом формування традицій і культури здорового способу життя, престижності здоров’я, залучення населення до активних занять фізичною культурою і спортом для збереження здоров’я та активного довголіття.

Бібліотеки мають за мету провести інформаційно-просвітницьку кампанію серед громади Вітовського району спільно з міською лікарнею №5 з тим, щоб попередити та застерегти кожного про небажані хвороби. Населення району повинно бути обізнаним, і не виїзжаючи із свого населеного пункту, мати змогу отримати корисну інформацію стосовно профілактики хвороб. Ці консультації збагатять людей знаннями з медицини, заощадять населенню час, гроші і, можливо, позбавлять від поїздки в клініку.

Соціальне партнерство бібліотек Вітовського району та міської лікарні №5 , онлайн – консультації та рекомендації з різних питань профілактики того чи іншого захворювання стануть життєво важливими для громадян. На сьогоднішній день міська лікарня №5 (далі – МЛ№5) – це багатопрофільний лікувальний заклад, оснащений сучасним обладнанням. В закладі працюють 134 лікарі, з них: вищої категорії – 51.

Кожен житель району повинен відкрити своє серце для здоров’я
Кiлькiсть переглядiв: 386

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.