Всесвітній день читання вголос:

2020-02-10

5 лютого бібліотеки Комунальної установи «Вітовська централізована бібліотечна система» прийняли участь у Всесвітньому дню читання: Грейгівська, Благодатненська, Українківська, Первомайська бібліотеки – філії.

«Читати в голос - це корисно» - під такою назвою пройшов захід в нашій кращій Грейгівській бібліотеці - філії. Завідувачка бібліотекою Любов Сергіїна талановито і залюбки проводить цікаві заходи для різних категорій читачів.

Працівники Первомайського дошкільного закладу "Золотий ключик " долучилися до цієї акції. Всі пр/Files/images/novini/Українківська.jpg ацівники закладу читали з насолодою сонети В. Шекспіра.

До Українківської бібліотеки завітала малеча – учні 1 класу та молодші гуртківці Українківської ЗОШ, керівник Світлана Ревкова, на акцію присвячену Всесвітньому дню читання вголос : «Читання – ось найкраще навчання!” Цей захід пройшов на суцільному позитиві і вселив у всіх присутніх впевненість у завтрашньому дні, що наше підростаюче покоління дуже талановите та має високий творчий потенціал, вони вдумливі, веселі та натхнені!

/Files/images/_2018_rk/vseukranskiy_den_bblotek/Первомайська бф.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 388

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.