Тарас Шевченко - геній України

2014-03-14

Т.Г. Шевченко – геній України

«Шевченко, дійсно, є і буде генієм України і цілого світу!» під таким гаслом 14.03.2014р. о 14.00 год. в Новомиколаївській бібліотеці - філії КУ «ЦБС» відбувся звітний захід в якому прийняли участь : сільський голова – Стогній Н.Г., голова ветеранської організації Воробйова Н.В., соціальний працівник Лисевич Л.І., працівник у справах сім`ї та молоді Попович М.В., староста університету 3-го віку Кібець В.М., завуч з позакласної роботи Новомиколаївської ЗОШ Панчишина О.С.

Ведучі заходу Стройко Тетяна – завідуюча бібліотекою та Прибильська Євгенія – директор БК зупинилися на відгуках однодумців Шевченка про нього та переконали всіх присутніх у актуальності слів «пророка». Всіх присутніх схвилювала сценка «розмова малого Тараса з мамою» у виконані Яна Томаса та Марини Попович . Декламували вірші Шевченка читачі бібліотеки :Бабенко Галина , Геря Марія , учні школи: Мельчуцька Ілона, Желєзна Настя, Панчишина Євгенія, Косякевич Ольга, Васильченко Настя, Абрамов Микола. А пісня «Реве та стогне» у виконані ансамблю «Калинонька» зачепила струни душі кожного.

Після заходу всі читачі прйняли активну участь в обговорені звіту роботи бібліотеки де завідуюча Стройко Тетяна розповіла чим займалася бібліотека на протязі 2013р., та плани на 2014рік.

Кiлькiсть переглядiв: 451

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.