• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 01 червня в Українківській бібліотеці-філії відбулося районне свято присвячене Дню захисту дітей

01 червня в Українківській бібліотеці-філії відбулося районне свято присвячене Дню захисту дітей

2012-06-01

/Files/images/ukrankvska/DSC03567.JPG

Хай щастю дитини не буде кінця

Кожного року червень місяць в бібліотеках Жовтневщини починається з свята дітей. Цей рік не став виключенням, районне свято присвячене Дню захисту дітей відбулося на базі Українківської бібліотеки-філії. На урочистий захід завітали поважні гості: Голова Жовтневої райдержадміністрації Альона Ракова, директор Жовтневої ЦБС депутат районної ради Тетяна Остафійчук, голова Українківської сільради Людмила Корнієнко, Директор Українківської ЗОШ Сергій Сушко, голова СТВК Авангард Володимир Кухарчук.

/Files/images/ukrankvska/DSC03527.JPG

Ведучі заходу-працівники Жовтневої ЦБС методист Олена Згадова та заступник директора Вікторія Іщенко виступили в ролі яскравих книжкових сторінок. Вони занурили всіх присутніх в казкову подорож, де на станції «Вітайкіно» дітей привітали дорослі, особливими оплисками діти відмітили обіцянку голови СТВК Авангард Володимира Кухарчука встановити дитячій майданчик в селі Українківка. На станції «Пізнайко» діти познайомились з безліччю цікавих книг та казкових героїв, саме тут була проведена літературна вікторина .

/Files/images/ukrankvska/DSC03571.JPG

На станції «Малювалкіно» був проведений конкурс малюнків на асфальті, журі з числа поважних гостей, оцінили картини маленьких художників. Голова райдержадміністрації Альона Ракова нагородила переможців конкурсу яскравими призами.

/Files/images/ukrankvska/DSC03580.JPG

Діти з захопленням брали участь у конкурсах та іграх, за що отримували різноманітні призи. Особливу атмосферу свята створював духовий оркестр Українківської ЗОШ. Не менш яскравими були вокальні номери учнів Українківської ЗОШ Єлизавети Карабін, Анни та Тетяни Бермаз, Анжели Чорної, Олександра Поперечного. На завершення діти отримали морозиво від спонсорів свята.

/Files/images/ukrankvska/DSC03514.JPG

Захід було підготовлено завідуючої Українківської бібліотекою-філією Тетяною Ревковою, при підтримці працівників Жовтневої ЦБС, волонтерів бібліотеки,директора Українківського будинку культури Сергія Тафтая, ЦСП компанії РУСАЛ, ТОВ «Чернохатова» Наталя Чернохатова, Олександра Дмитрієва, Олександра Ковтуна.

Кiлькiсть переглядiв: 436

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.