Колискова для України

2014-10-22

/Files/images/2014_r/oktyabr/2(88).jpg

/Files/images/2014_r/oktyabr/image29.jpg 19.10.2014 року в Бармашівській бібліотеці – філії пройшла прем’єра книги місцевого поета – аматора Віктора Кузнєцова. Така форма роботи для громади села Бармашове була використана вперше.

Книга вражає своїм особливим і неповторним поетичним світом та літературним смаком. Автор пише патріотичні вірші про Україну, про рідне село Бармашове, про своє дитинство, молодість без прикрас, про культуру, окремий цикл віршів присвячений землякам:дітям війни, ветеранам праці, учасникам Великої Вітчизняної війни, воїнам – афганцям. В книгу ввійшли три розділи:»Життя без прикрас», «Колір життя», «Материнські руки».
/Files/images/2014_r/oktyabr/2(88).jpg Привітати поета з новою книгою і теплими словами прийшли почесні гості:голова Бармашівської сільської ради Сергій Розсоха, депутат районної ради Жовтневого району, директор «Централізованої бібліотечної системи» Тетяна Остафійчук, голова Ветеранської організації села Бармашове Евгенія Мохленко, кандидат у народні депутати України від Блоку Петра Порошенка (одномандатний округ №129 , Жовтневий район Миколаївська область) Олександр Жолобецький.

Завідуюча Бармашівською бібліотекою – філією Тетяна Сушко познайомила своїх читачів та гостей бібліотеки з життєвий шляхом поета, презентацією «Заколисане буття Віктора Кузнєцова» та провела Скайп – спілкування з поетами – аматорами села Полігон:Анною Олєйніковою та Володимиром Шпортом, які також поздоровили поета з випуском першої збірки віршів та запросили Віктора Кузнєцова до спілкування та співпраці.
Чудові українські пісні подарували поету Людмила та Ангеліна Дяденки, Ольга Холодулькіна. Вірш «Материнські руки прочитав активний читач бібліотеки Віталій Дяденко, подруга по перу Надія Берєзіна подарувала автору свої вітання в поетичній формі../Files/images/2014_r/oktyabr/1(34).jpg
Автор збірки читав свої вірші, присвячені Олександру Жолобецькому, Сергію Розсохі, Тетяні Остафійчук, Євгенії Мохленко та виразив велику подяку всім, хто приймав участь в друкуванні книги та особисто Олександру Жолобецькому за фінансову підтримку, щоб ця збірка побачила світ і знайшла свого читача. Особлива подяка редактору та художнику збірки за майстерне оформлення. На заході також був представлений бібліографічний огляд літератури «Жовтневщина поетична»

Кiлькiсть переглядiв: 387

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.