• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Як ти сивину привітаєш, так і тебе в сивині глибокій будуть вітати».

«Як ти сивину привітаєш, так і тебе в сивині глибокій будуть вітати».

2014-10-02

/Files/images/2014_r/oktyabr/image26.jpg 2 жовтня в с. Калинівка відбулося свято до Міжнародного дня людей похилого віку під назвою «Як ти сивину привітаєш, так і тебе в сивині глибокій будуть вітати».

Зал був переповнений людьми, адже прийшли усі запрошені. На початку свята хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто загинув в АТО.

- День людини поважного віку – це чисте і світле свято. Свято наших батьків, бабусь та дідусів, день, коли ми віддаємо їм свою любов та повагу. Мудрі французи кажуть: «Як би то молодість знала, як би то старість могла…». - зауважив сільський голова Кузьмін Володимир Сергійович в своєму привітанні.

/Files/images/2014_r/oktyabr/2(77).jpgЗвернувшись до присутніх Базиленко А.М., голова ветеранської організації с.Калинівка привітала усіх зі святом, коротко з повагою та вдячністю розповідала про життєвий шлях кожного з запрошених. А учні музичної школи: Орлова Н, Ясляр Т., Росошинська К. разом зі своїм учителем по вокалу Косяченко Марією та учнями Калинівської школи: Мітитела А., Амбарцумян Л., Тутова К.,Новосьолова Л. вітали присутніх піснями та читанням віршів.

/Files/images/2014_r/oktyabr/4(38).jpgНа святі Пазенко Г.В. оголосила про початок навчання студентів в «Університеті третього віку» на факультеті «Валеологія», а також вручила студентам атестати про закінчення навчання на факультеті за напрямом «Культурно – освітнє виховання».

/Files/images/2014_r/oktyabr/3(48).jpgБібліотекар сільської бібліотеки Іванцова С.В. привітала присутніх на святі бібліотекарів: Осіпову П. М., Шамілову С. І., Коваль Р. Й. із Всеукраїнським днем бібліотекаря. Також бібліотекарем була оформлена книжкова виставка під назвою «З книгою по життю». В якій усі присутні могли ознайомитися як з новинками в літературі, так і з книгами, які рекомендують постійні читачі бібліотеки.

Окрема подяка і вдячність була виказана Гутовському Ю. П. за музичне оформлення свята.

Інформація та фотоматеріали

КУ "ЦБС" Жовтневого району

Кiлькiсть переглядiв: 384

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.