• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Благодійний захід - акція на підтримку воїнів-земляків АТО «Мир та тепло в зону АТО».

Благодійний захід - акція на підтримку воїнів-земляків АТО «Мир та тепло в зону АТО».

2014-12-25

/Files/images/2014_r/gruden/111.jpg

З 6 грудня по 6 січня в Жовтневому районі проходить акція «Пам’ятай! Україну захищають герої». В рамках цієї акції Первомайська бібліотека-філія підготувала та провела благодійний захід «Мир та тепло в зону АТО», за участю партнерів – будинку культури та селищної ради.

До акції долучились підприємці, фермери, бюджетні установи селища, підприємства, усі не байдужі члени громади.

На захід були запрошені воїни, які знаходяться в відпустці, матері та дружини наших земляків, які захищають східний кордон нашої держави.

/Files/images/2014_r/gruden/DSCN1286.JPGВедучими були Шевченко А. та Каравай М. Захід розпочали Левківський М.і Завадська Ю. піснею «Молитва за Україну», даруючи присутнім душевне тепло та молитву за рідну неньку Україну.

Сьогодні в Збройних силах України перебуває 21 воїн селища Первомайське, сім з них бере активну участь у бойових діях в зоні проведення АТО, на територіях Донецької та Луганської областей: захищають цілісність держави та спокій її громадян.

Хвилиною мовчання вшанували присутні пам’ять про загиблого земляка Філоненка Максима Валерійовича. Хвилюючим був виступ Лаврової Л.В.. голови Первомайської селищної ради. Мати солдата - Врубльовська Т.В. подякувала усім за допомогу та підтримку.

/Files/images/2014_r/gruden/DSCN1288.JPGКожен, хто прийшов на захід, зробив свій внесок у велику спільну добру справу, а кошти які зібрані на цій акції будуть витрачені на потреби земляків – воїнів. Заключну пісню у виконанні Десятника О., Левківського М., Каравая М. «Нам є, що захищати», присутні слухали стоячи та аплодували.

Ми віримо, що наш захід зробив когось краще, комусь допоміг.

Інформація та фотоматеріали КУ "ЦБС"

Жовтневого району

Кiлькiсть переглядiв: 285

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.