Допомога військовим з зони АТО

2015-01-13

/Files/images/2015_rk/schen/image1.jpg

В рамках акції, що проходила в Жовтневому районі з 6 грудня по 6 січня «Пам’ятай! Україну захищають герої», небайдужі мешканці села М-Погорілове, за підтримки М-Погорілівської сільської ради, активно залучились до цієї доброчинної події: М.Г. Дзядук, Т.Т. Каверза, Л.М. Кротовська, А.А. Поляков, В.С. Романюк, Л.С.Рибалко, підприємець Єлізавета Романюк.

Були зібрані теплі шкарпетки, рукавички, рушники, мило, паста для миття рук, крем для взуття, туалетний папір, сірники, леза для гоління, шампунь, консерви та макаронні вироби. Підтримали своїх земляків медпрацівники Мішківської амбулаторії: лікар А.А. Ісаіна, фельдшери В. Мєнько, М. Білячат, медсестра О. Когут. Вони зібрали засоби первинної медичної допомоги: вату, бинти, противірусні засоби. Під час акції Мішківська бібліотека-філія організовувала цикли інформаційних годин «Гарячі події із зони АТО», флеш-моб «Зігрій теплом солдата».

Все це невелика частина тепла і турботи, яку надали мешканці села, але від щирого серця і зі словами подяки нашим хлопцям, які сьогодні, в тяжких умовах, виборюють єдність нашої країни. 13.01.15 допомога була передана Семенюк Людмилі, яка є волонтером «Ассоціації солдатських матерів та волонтерів Миколаєва».

Інформація та фотоматеріали КУ "ЦБС"

Жовтневого району

Кiлькiсть переглядiв: 475

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.