• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Звіт перед населенням в Котляревській бібліотеці

Звіт перед населенням в Котляревській бібліотеці

2015-03-18

/Files/images/2015_rk/berezen/4569.jpg

В Котляревській бібліотеці-філії відбувся захід, присвячений Дню визволення села: „Котляревщина пам’ятає березень 1944 року”, направлений на патріотичне виховання.

/Files/images/2015_rk/berezen/1254.jpgПерша частина заходу була присвячена звіту бібліотеки перед населенням. Завідуюча бібліотекою-філією представила презентацію про роботу за минулий рік, розповіла про найкращі масові заходи за 2014 рік, про партнерські стосунки бібліотеки з владою, депутатським корпусом села, школою, церквою та волонтерами.

/Files/images/2015_rk/berezen/2546.jpgДруга частина була присвячена спогадам про Велику Вітчизняну війну. Також підняли актуальну та болісну для всіх тему військових дій, які відбуваються на території нашої держави. Був продемонстрований ролик про односельців – учасників АТО. Запрошені гості не були сторонніми глядачами, а самі приймали участь у святковому заході: захопливі гуморески у виконанні Сондех Д.С., зворушлива пісня „Журавлі” та декламування поетичних віршів школярами торкнулися душі кожного з присутніх.

/Files/images/2015_rk/berezen/2589.jpgЗустріч закінчилась музичним подарунком дуету Олександра Пащенка та Олександра Коваленка.

/Files/images/2015_rk/berezen/5698.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 543

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.