«Уклін живим-загиблим слава»

2015-05-08

/Files/images/2015_rk/traven/im252age.jpg

Чимало свят дарує нам весна.

Як рідний дім – повернення з дороги ,

Та є найбільш хвилюючий для нас

Величне свято Перемоги.

/Files/images/2015_rk/traven/2(190).jpgНапередодні 70-ї річниці Перемоги у М-Погорілівській бібліотеці пройшла година пам’яті «Уклін живим-загиблим слава». Дорогою ціною заплатив український народ за участь у найстрашнішій за всю світову історію війни 1939-1945 рр. Не щезне в пам'яті людській, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу - його битва, його перемога над фашистами. Година пам’яті присвячена пам'яті жертв Другої світової війни - це лише маленька часточка великої данини пошани полеглим. Вірші про війну прозвучали у авторському виконанні читача бібліотеки Міхальцова Павла Станіславовича.

На захід був запрошений ансамбль «Ретро», при обласному палаці суднобудівників, які виконали пісні воєнних років, українські народні пісні.

Всім сподобались гуморески Павла Глазового у виконанні керівника ансамблю, ветерана Великої Вітчизняної війни Мамонтова Бориса Івановича, який напередодні відсвяткував 90-річний ювілей.

Присутні від щирого серця привітали ветерана. До уваги користувачів була представлена книжкова виставка «Літопис нашої пам’яті», де читачі ознайомились з книгами про війну.

/Files/images/2015_rk/traven/3(133).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 397

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.