"Моя земля - це незалежна Україна"

2015-05-25

/Files/images/polgonvska/20150525_164601.jpg

25 травня у Полігонівській бібліотеці-філії відбувся тематичний вечір «Моя земля – це незалежна Україна», присвячений вшануванню земляків - учасників АТО.

В прагненні підтримати наших відважних воїнів до заходу приєдналися дорослі і діти. Привітати своїх героїв-земляків, сказати їм найщиріші слова вдячності за їх відвагу, мужність та героїзм прийшли: завідувач Полігонівським ДНЗ Ганна Максимюк, голова ради ветеранів Надія Пальцева, учасники літературно-мистецького об’єднання «Горицвіт», учні Полігонівської ЗОШ, а також вдячні жителі села.

Віталій Недобой, запрошений військовий української армії, який зараз знаходиться у відпустці, поділився своїми спогадами про перебування на сході України, а також він розповів про патріотизм людей, що разом з ним захищають Україну.

/Files/images/polgonvska/20150525_170120.jpg

Спільно з працівниками Полігонівського БК було підготовлено концертну програму. Під час зустрічі лунали патріотичні вірші у виконанні: учениці 10 класу Юлії Громадської, учениць 8 класу Ангеліни Барган та Маргарити Андреєвої. Музичними номерами гостей вітали: учасники вокального гуртка «Джерельце» під керівництвом Анни Олєйнікової, фольклорний колектив Полігонівського БК під керівництвом Дмитра Жарського, учениця 9 класу Поліна Пяткова, завідувач Полігонівського БК Наталія Коваль. В ролі ведучих вечора виступили учениці 8 класу Валентина Ликова та Ангеліна Барган.

/Files/images/polgonvska/20150525_165557.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 465

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.