Ми діти твої, Україно!

2015-06-01

/Files/images/2015_rk/cherven/P5220071.JPG

Неймовірно яскраве свято присвячене Дню захисту дітей відбулося в селі Костянтинівка. Кожного року бібліотека готує різноманітні заходи для дітей, залучаючи спонсорів та партнерів, головним спонсором з року в рік є директор Товариства Діонісій Наталя Тарабрина.

/Files/images/2015_rk/cherven/P5220066.JPGЦього року бібліотекар Костянтинівської бібліотеки-філії Тетяна Сандольська та волонтери бібліотеки підготували патріотичне свято «Ми діти твої, Україно!», ігрову програму для дітей трьох населених пунктів: Костянтинівки, Новоселівки та Оленівки. Повні автобуси з дітьми та батьками прибули до майданчика біля Костянтинівського НВК, всі транспортні питання були вирішені головним другом дітей села, директором Товариства Діонісій Наталею Тарабриною.

/Files/images/2015_rk/cherven/P5220075.JPGСвято розпочалося піснею «Україна» у виконанні Аліни Ставнічої, продовжили виступом оркестру народних інструментів с композицією «Калинонька» (керівник Андрій Зубченко ), таночком «Віночок» у виконанні дитячого садочка, «Гопаком» у виконанні учнів 1-2 класів (керівник Любов Зінченко), патріотичним танком у виконанні дівчат 7 класу, піснями у виконанні Людмили Чижевської та Тетяни Іноземцевої, Євгена Шевченка, Надії Гармаш, Катерини Старцевої. Кожен, хто прийшов на свято в українському вбранні, отримав подарунок. З привітанням до дітей звернувся намісник чоловічого монастиря святих Костянтина та Єлени, депутат обласної ради архімандрит Варнава та подарував дитячому садочку іграшки, а всім дітям – солодощі.

/Files/images/2015_rk/cherven/P5220088.JPGМаленькі художники проявили себе в конкурсі малюнка на асфальті «Діти України за мир!». Перемогли учні 1 класу та отримали приз – футбольний м’яч. Під час свята всі діти отримали морозиво від ЧП «Матвєєв» та ЧП «Панченко». Найцікавішим етапом свята стало проведення ігор та таночків веселою дівчинкою Тетянкою (Моцал Тетяна)

/Files/images/2015_rk/cherven/P5220062.JPGЗморені але щасливі діти, на завершення свята втамували спрагу фруктовими соками від Товаристава Діонісій. Дійсно, як іноді легко зробити велике свято для дітей, коли такі натхненні люди, як бібліотекар Костянтинівської бібліотеки Тетяна Сандольська об’єднують навколо себе гарних та небайдужих партнерів Наталю Тарабрину Товариство Діонісій, архимандрита Варнаву, ЧП «Матвєєв» та ЧП «Панченко».

/Files/images/2015_rk/cherven/P5220090.JPG

/Files/images/2015_rk/cherven/P5220068.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 393

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.