«Народу вірнії сини»

2015-06-15

/Files/images/2015_rk/cherven/SAM_1817.JPG

Сьогодні на сході України точаться криваві бої. Там вирішується доля і майбутнє України . Саме за це зараз в АТО воюють наші воїни.

На полі битви – захисники, воїни, серед них і наші односельці. Захід, який пройшов в М-Погорілівській бібліотеці, був присвячений зустрічі с демобілізованими воїнами АТО, які виконали свій патріотичний обов’язок та повернулись до рідних домівок.

На вечір-зустріч були запрошені демобілізовані військово службовці: Ткаченко Олександр, Шелєнков Олег, Пузько Євген , Бернацький Анатолій та Шаповал Ігор.

Зі словами вдячності за патріотизм та героїзм до присутніх воїнів звернулася голова РДА Жовтневого району Москаленко В. В., яка подякувала хлопцям за їх ратний подвиг та пообіцяла, що завжди буде надавати їм всіляку допомогу та підтримку.

Зворушливою була промова голови сільської Ради Каблукова М.М., який сказав, що ніколи і не думав, що сьогодні, в мирний час буде звертатись до воїнів, які відстоювали гідність України в Донецькій та Луганській областях, і пообіцяв, що з його боку буде надаватись всіляка допомога в вирішенні наболілих питань.

Директор КУ « ЦБС» Остафійчук Т.Г. виказала слова вдячності не тільки воїнам, а і їх батькам, які виховали гідних синів України.

До їх привітань і подяк долучилась Бутова А.С. А від громади слова подяки виказала педагог - організатор М-Погорілівської санаторної школи інтернат I-III ступенів Гаркуша А.Г. Мешканка села Романюк Галина власноруч виготовила і передала воїнам невеликий подарунок – бутоньєрки.

На заході звучали чарівні українські народні пісні у виконанні ансамблю української народної пісні «Вітовчани», які несли гарний настрій присутнім.

Захід підготували та провели завідувачі М - Погорілівської та Мішківської бібліотек Гуменюк В. Г. та Кротовська Л. М. за фінансовою підтримкою М - Погорілівської сільської Ради в особі голови Каблукова М. М.

Захід пройшов в теплій, дружній атмосфері.

Після заходу голова РДА Вікторія Москаленко особисто поспілкувалась с кожним воїном та відповіла на їх запитання.

/Files/images/2015_rk/cherven/SAM_1840.JPG

/Files/images/2015_rk/cherven/SAM_1819.JPG

/Files/images/2015_rk/cherven/SAM_1803.JPG

/Files/images/2015_rk/cherven/DSCN1610.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 361

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.