«Міст успіху»

2015-10-01

/Files/images/2015_rk/jovten/4 (Medium).jpg

У бібліотеці с.Бармашового тривав тиждень, присвячений Всеукраїнському дню бібліотек.

З нагоди цього свята у бібліотеці проходили різні заходи.

Упродовж тижня тривала акція "Книга рідній бібліотеці". Усі бажаючі мали змогу подарувати книгу до бібліотеки.

Про значення бібліотеки у житті людини діти 5-го класу дізналися під час екскурсії до бібліотеки. « Ми любимо свою бібліотеку", яка відбулася 28 вересня.

/Files/images/2015_rk/jovten/5 (Medium).jpg1 жовтня відбулась літературно-музична зустріч «Міст успіху». На святі були присутні поважні гості: керівник підприємства «Золотий колос» Іванова Надія Валеріївна, секретар сільської ради Грищенко Надія Броніславівна, директор школи Брунарська Олена Анатоліївна та бібліотекарі, які працювали в нашій сільській бібліотеці, та покращували її роботу це: Зосимова Наталія Іванівна, Бєлкіна Валентина Володимирівна, Костюченко Кристина Олексіївна, Рябікова Ірина Іванівна. Багато гарних слів було сказано, нашим прекрасним бібліотекарям. А особливим привітання для них стала промова Агнянікова Георгія Сергійовича, який багато років працював на посаді голови сільської ради.

/Files/images/2015_rk/jovten/6 (Medium).jpgМузичні композиції «Джентльмени», «Я-читач» та «Бременські музики» підготовили колектив «Смайлик» та колектив «Стиляги», які сподобались та запам’ятались своїми виступами нашим глядачам.

/Files/images/2015_rk/jovten/7 (Medium).jpgПостійні наші читачки Холодулькіна Ольга та Дубицька Жанна подарували музичний подарунок. Гучними оплесками зустрічали їх чудовий спів.

/Files/images/2015_rk/jovten/8 (Medium).jpgНаймолодші учасники нашого заходу Піскарьова Даша та Дяденко Ангеліна підготували для бібліотекарів вірш Ангії Барто «В театрі» та пісню з мультфільму «Маша та ведмідь» «Фантазія». Їх талант не залишив байдужими наших гостей.

Своїми голосами всіх заворожили Качалова Анастасія, Омельниченко Лариса та Сиваніч Софія, їх дзвінкий та гучний голос розливався по всій залі.

/Files/images/2015_rk/jovten/9 (Medium).jpgЦікавенкою для всіх стала відео зйомка, яка проводилась на заході та водночас транслірувалася на великому екрані. Цікавий відео матеріал, який підготували бібліотекарі Сушко Тетяна та Дяденко Людмила, були представлені на суд глядачів.

Атмосфера ностальгії, любові та добра панувала в залі впродовж всього вечора.

Кiлькiсть переглядiв: 449

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.