• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Новини
  • Семінар бібліотечних працівників "Обслуговування дітей в сільських бібліотеках в умовах соціальних та економічних перетворень"

Семінар бібліотечних працівників "Обслуговування дітей в сільських бібліотеках в умовах соціальних та економічних перетворень"

2019-06-04

Закінчився шкільний навчальний рік, попереду літні канікули, але, як відомо, у бібліотек і книг - канікул немає. Для бібліотек літо – гаряча пора. Про те, як юним користувачам цікаво проводити літо в книгозбірні обговорювалось на районному семінарі бібліотечних працівників "Обслуговування дітей в сільських бібліотеках в умовах соціальних та економічних перетворень", який відбувся 4 червня./Files/images/2019rk/IMG_20190604_131907.jpg

Директор КУ «Вітовська ЦБС» відкрила семінар і наголосила на тому, що бібліотеки Вітовщини, які обслуговують дітей сьогодні є центрами громади, інформації, духовного розвитку та організації дозвілля, як дорослих, так і дітей. Про роль бібліотек на допомогу сімейному вихованню з консультацією виступила Новікова А.В. – провідний методист Вітовської ЦБС. З методичними рекомендаціями про роботу бібліотек в літній період, про нові форми і методи популяризації книги і читання виступила зав.методичним відділом Кубишкіна С.В. Провідний бібліотекар центральної бібліотеки Лєвих А.П.. поділилась враженнями про участь у обласній школі професійного розвитку, розповіла про цікавий досвід бібліотек Миколаївського регіону по роботі з дитячою аудиторією. Міні-тренінг «Стратегічне дерево цілей. Структура стратегічних планів і ініціатив групи» провела провідний методист Згадова О.А.

Кiлькiсть переглядiв: 441

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.