Голова Вітовської РДА Демчук Олександр Миколайович провів скайп-прийом жителів Вітовського району

2016-07-21

/Files/images/2016_rk/lipen/М-Погорілівська б.ф.JPG

21 липня 2016 року о десятій годині голова Вітовської РДА Демчук Олександр Миколайович провів скайп-прийом жителів Вітовського району в М-Погорілівській, Первомайській, Галицинівській, Бармашівській, Прибузькій та Воскресенській бібліотеках-філіях, де працюють інтернет-центри. Під час скайп-наради присутні в бібліотеках могли поспілкуватися з головою Вітовської РДА Демчуком О.М. з проблемних питань. Найбільша за часом пройшла змістовна розмова з представниками Первомайської селищної громади.

До бібліотеки завітали небайдужі мешканці селища. Розмову з головою розпочала депутат селищної ради Шевченко А.Б., довела до відома голови питання, які стояли в обговоренні, а саме: ремонт дорожнього покриття траси Миколаїв - Снігурівка, існування стаціонарного лікування в Первомайській лікарні. Про скрутне становище лікарні розповіла медична сестра та депутат селищної ради Ліповецька І.М. Розмова була гострою та напруженою так як вже стоїть питання про закриття стаціонару в жовтні місяці 2016 р., не зважаючи на те, що бюджет затверджений до грудня місяця 2016 року. До розмови долучився головний лікар районної лікарні Багатий Ю.О., який дав, на жаль, невтішну відповідь для працівників лікарні та мешканців селища. Він керувався законом про медичну реформу, яка не завжди задовольняє потреби людини, так як відстань від центральної лікарні більш ніж 50 кілометрів, а стан доріг для автомобіля швидкої допомоги не європейських стандартів. Демчук О.М. пообіцяв людям приїхали на зустріч з громадою в призначений день для вирішення проблеми.

На свої запитання щодо існуючих тарифів та децентралізації влади під час скайп-наради отримала відповіді мешканка с.Прибузьке – Махновець Лілія

Мешканка села М-Погорілове отримала вичерпну відповідь на своє запитання щодо субсидій, за що була дуже вдячна керівнику управління праці та соціального захисту населення Вітовського району Кулик І.В., яка теж приймала участь у скап - спілкуванні.

Задоволеними від такого онлайн - спілкування лишилися мешканці сел. Галицинове, Бармашове, с-ща Воскресенське.

Тісна співпраця сільських бібліотек з місцевою громадою, органами влади дає позитивні зміни для поліпшення життя громадян у вирішенні своїх проблемних питань та питань громади. Така форма спілкування – це важливий крок із запровадження е-урядування в сільських громадах.

/Files/images/2016_rk/lipen/Первомайська б.ф.JPG

/Files/images/2016_rk/lipen/Первомайська б.ф (3).JPG

/Files/images/2016_rk/lipen/Первомайська б.ф (2).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 721

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.