Подарунок для Михайло-Ларинської громади

2017-02-16

/Files/images/2017_rk/lyutiy/DSCN4821.JPG

Чи часто ми задумуємося над тим, що таке доброта? І дуже приємно, що в наш нелегкий час живуть такі люди, які приходять на допомогу іншим. Роблять це безкорисно, доброзичливо та від щирого серця. В народі кажуть, що добра людина – це щаслива людина. І доброта обов’язково повертається до того, хто її віддає.

16 лютого в селі Михайло – Ларине, в приміщенні Михайло-Ларинської бібліотеки - філії голова Вітовської райдержадміністрації Олександр Демчук зустрівся з мешканцями громади. Олександр Миколайович звітував перед громадою про розподілення та засвоєння бюджетних коштів серед району.

Разом з головою РДА звітувати про свою роботу перед громадою приїхали начальник управління соціального захисту населення Ірина Кулик, головний лікар КУ «Вітовський районний медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» Павло Цопа, головний лікар Вітовської центральної районної лікарні Юрій Богатий, завідувач сектору культури Сергій Гололобов, директор КУ «Централізована бібліотечна система» Тетяна Остафійчук .

Кожен з присутніх на зустрічі отримав можливість поставити питання та отримати кваліфіковані відповіді голові райдержадміністрації та керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації та начальникам районних служб.

Також цього дня до жителів Михайло – Ларинської громади завітав народний депутат України Олександр Жолобецький. Олександр Олександрович приїхав на зустріч з подарунком: принтер- сканер- ксерокс. (Samsung Xpress M 2070w).

За добрі справи та увагу, завідуюча М-Ларинською бібліотекою – філією від себе особисто та від імені громади села Михайло – Ларине, хочемо висловити щиру вдячність народному депутату України Олександру Олександровичу Жолобецькому. Хочемо зазначити, що Ваша допомога була вкрай необхідною і корисною, оскільки мешканці громади «гостро» відчували потребу у копіювальній машині. Успіхів Вам і поваги від людей. Хай щастя завжди супроводить Вас,

Людська повага й шана не минають,

А вашу мрію й працю повсякчас

Лиш визнання вінчають!

/Files/images/2017_rk/lyutiy/DSCN4874.JPG

/Files/images/2017_rk/lyutiy/DSCN4834.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 488

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.