Проект "Я маю право!"

2018-08-23

Сьогодні бібліотеки Комунальної установи «Вітовська централізована бібліотечна система» виступають інформаційною, юридичною платформою для населення району та успішно продовжують реалізувати правопросвітницький проект «Я маю право!», підвищують рівень правової поінформованості громадян./Files/images/_2018_rk/pervomayska_bbloteka/Каравелівська №3.jpg /Files/images/_2018_rk/pervomayska_bbloteka/Первомайська бібліотека.jpg /Files/images/_2018_rk/blozrka_vdkrittya/Каравелывська №4.jpg /Files/images/_2018_rk/pervomayska_bbloteka/Центральна бібліотека.jpg /Files/images/_2018_rk/pervomayska_bbloteka/ЦБ.jpg

У всіх бібліотеках – філіях створено інформаційні стенди, інформаційні вітрини, книжкові виставки з питань правознавства для різних вікових категорій. Надається ділова інформація, представлені періодичні видання правознавчої тематики. Цікаві заходи пройшли в Каравелівській, Грегівській, Мішківській, Мішково – Погорілівській, Новомиколаївській, Українківській бібліотеках – філіях до державних свят України. Щомісячно в сільських бібліотеках – філіях проходять обговорення інформаційного бюлетеня «Юстиція відкрита для людей»

Первомайська бібліотека – філія – центр правової освіти. Протягом року бібліотека проводила для дітей уроки з правознавства «Знай свої права», змістовні заходи пройшли в бібліотеці до Дня Незалежності України, Дня Державного Прапора та з нагоди 100-річчя відродження української державності.

Кiлькiсть переглядiв: 514

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.