• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 1 червня бібліотекар Костянтинівської бібліотеки-філії провела захід для дітей трьох населених пунктів

1 червня бібліотекар Костянтинівської бібліотеки-філії провела захід для дітей трьох населених пунктів

2012-06-01

/Files/images/konstantinvska/P6010343.JPG

Нехай завжди лунає дитячий сміх

Неймовірно яскраве свято присвячене Дню захисту дітей відбулося в селі Костянтинівка. Кожного року бібліотека готує різноманітні заходи для дітей залучаючи спонсорів та партнерів, головним спонсором з року в рік є директор Товариства Деонісій Наталя Тарабрина.

/Files/images/konstantinvska/P6010390.JPG

Цього року бібліотекар Костянтинівської бібліотеки-філії Тетяна Сандольська волонтери бібліотеки, підготували театралізовану виставу, ігрову програму та вокальні номери для дітей трьох населених пунктів: Костянтинівки, Новоселівки та Оленівки. Повні автобуси з дітьми та батьками прибули до майданчика біля Костянтинівської ЗОШ, всі транспортні питання були вирішені головним другом дітей села, директором Товариства Дионісій Наталею Тарабриною. Вже на початку свята всі діти отримали морозиво від ЧП «Матвєєв» та ЧП «Панченко».

/Files/images/konstantinvska/P6010364.JPG

З словами привітання до присутніх звернувся поважний гість свята, заступник голови Жовтневої райдержадміністрації Віталій Тарабрін.

По задумці організатора театралізованої вистави, до дітей завитала Врака-забіяка в ролі якої виступила Тетяна Моцал, яка хотіла зіпсувати свято, тому учасники, казкові герої, вирішили зробити її доброю. В ролі казкових героїв виступили Надія Гармаш (золушка),Алена Фесик (літо). Чарівно виконували пісні Чіжевська Люда,Тетяна Іноземцева та Альона Журба. Неймовірно яскраво було проведено конкурс караоке між дітьми трьох населених пунктів. Переможницею стала Аліна Прокопенко з села Оленівка яка отримала суп пер приз від Товариства Деонісій , велику м’яку іграшку. Жодна дитина на святі не залишилася без призів, адже була проведена велика ігрова програма. Маленькі художники проявили себе в конкурсі малюнка на асфальті «Веселкова планета». Переможці конкурсу, учні пришкільного табору «Дивосвіт» отримали головний приз з рук заступника голови Жовтневої райдержадміністрації Віталія Тарабріна. Також була розіграна безпрограшна лотерея кошти від якої, вже традиційно будуть переведені до дитячого відділення Жовтневої районної лікарні.

Зморені але щасливі діти, на завершення свята втамували спрагу фруктовими соками від Товаристава Деонісій. Дійсно, як іноді легко зробити велике свято для дітей, коли такі натхненні люди, як бібліотекар Костянтинівської бібліотеки Тетяна Сандольська об’єднують навколо себе гарних та небайдужих партнерів Наталю Тарабрину Товариство Деонісій.

Кiлькiсть переглядiв: 373

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.