Всеукраїнський день бібліотек

2015-09-29

/Files/images/2015_rk/veresen/51031.jpg

30 вересня – особливий день для бібліотекарів та читачів, адже у країні відзначатиметься Всеукраїнський день бібліотек!

Одним з масових та доступних джерел інформації залишаються бібліотеки. День відкритих дверей з нагоди відзначення Всеукраїнського дня бібліотек провели Центральна районна бібліотека та дитяча бібліотека Комунальної установи «Централізована бібліотечна система» за участю користувачів та учнів молодших і старших класів ЗОШ №29; 40; 43 з 28 по 30 вересня. З метою привернення уваги громади до діяльності бібліотеки та підвищення її іміджу, святкові заходи проводились як в приміщенні бібліотеки, так і за її межами.

Протягом 28-30 вересня Центральні бібліотеки були по особливому святкові та ошатні. Проводились різноманітні соціокультурні заходи, акції та флеш - моби, презентувались книжкові виставки.

/Files/images/2015_rk/veresen/51030.jpgВ День відкритих дверей 28 вересня бібліотека зустрічала своїх гостей по-особливому. Для всіх бажаючих проводились екскурсії «Бібліотек@ – твоє вікно у світ», акції та цікаві презентації. За гарної погоди бібліотекарі запропонували під відкритим небом всім бажаючим взяти участь у флеш - мобі, який проходив на майданчику поруч із бібліотекою. Феєрично пройшов флеш-моб: «Місце зустрічі бібліотека». Бібліотекарі відділів обслуговування пропонували відвідувачам виставку-знайомство: «Скарбниця мудрості людської», спробувати побувати по той бік бібліотечної кафедри. Кожен бажаючий мав змогу відчути себе в ролі бібліотекаря, самостійно віднайти потрібну книжку на полиці, попередньо ознайомившись з бібліотечними фондами та заповнити свій читацький формуляр. Бібліотекарі розмістили біля входу великі щити з привітаннями, а також розповсюдили спеціальні запрошення місцевим жителям: „Vivat, бібліотеко!” Працівники бібліотеки приготували для дітей чимало цікавого. Діти мали нагоду детальніше познайомитися з роботою бібліотекарів, дізнатися про функціонування бібліотеки, а ще – взяти участь у вікторинах «Книга – твій друг» Діти із задоволенням взяли участь у запропонованих розвагах. Тож цього дня тут ніхто не нудьгував.

В цілому, святкування Всеукраїнського дня бібліотек пройшло цікаво та креативно.

/Files/images/2015_rk/veresen/51032.jpgТож ще раз щиро вітаємо Вас, дорогі друзі, колеги, з професійним святом. Бажаємо творчості і натхнення, щастя, добробуту та любові вам і вашим родинам. Наше свято співпадає з християнським святом Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. Тож віри Вам у власні сили, надії на те, що наша праця буде достойно визнана, любові наших користувачів і мудрості у здійсненні великих планів.

P.S. Дякуємо за вдячні відгуки наших користувачів, адже ми працюємо для Вас!

/Files/images/2015_rk/veresen/51035.jpg

/Files/images/2015_rk/veresen/51034.jpg

/Files/images/2015_rk/veresen/51033.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 425

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.