• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Комунальна установа «Централізована бібліотечна система» - переможці нового проекту!

Комунальна установа «Централізована бібліотечна система» - переможці нового проекту!

2016-02-03

/Files/images/2016_rk/lyutiy/212126-687x3572.jpg

Комунальна установа «Централізована бібліотечна система» стала переможцем у проекті «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в пунктах європейської інформації в бібліотеках» за підтримки програми Європейського Союзу.

Бібліотеки Жовтневщини, де діють 21 Інтернет – центр хочуть активізувати молодь до участі в реалізації проекту, надати їм навички роботи в команді, провести інформаційну, просвітницьку, консультативну, рекламну діяльність шляхом створення Пунктів Європейської інформації та доступу до інформаційних ресурсів і сервісів мережі Інтернет з питань євроінтеграції та ЄС.

Будуть організовані курси англійської мови та інших європейських мов для індивідуальних занять за допомогою фахівців – волонтерів. Створення Євроклубів серед бібліотек КУ «ЦБС», створення волонтерської команди та активних користувачів бібліотек, буде представлена програма заходів з реалізації даного проекту, вийде «Путівник європейськими країнами» та буде проведено підсумковий масовий захід - Фестиваль «Європа далека і близька».

Вперше аудиторією стане сільська молодь. Ми мріємо донести, як найбільше інформації про Європейський Союз, його цінності. Європа – це правова демократична держава і найбільша цінність її – це Людина і її права.

Бібліотеки-переможниці отримають:

- пристрої для читання електронних ресурсів та збереження електронної інформації;

- методичний посібник “Пункти європейської інформації в бібліотеках: технологія створення та механізми популяризації інформації про ЄС та євроінтеграцію України”;

- набір рекламно-інформаційних матеріалів, сувенірів про ЄС та євроінтеграцію до Дня Європи та заходів бібліотеки.
Кiлькiсть переглядiв: 434

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.